Politika Privatnosti

pr0gamers.net  (sa poddomenima) poštuje i čuva lični integritet osoba koje posećuju naš sajt.

 

Koje podatke prikupljamo i zašto

 

Komentari

Ukoliko posetilac odluči da ostavi komentar na našem sajtu, beleže se podaci uneti putem forme, kao i IP adresa korisnika.

Anonimni niz  kreiran uz pomoć Vaše e-mail adrese (“hash”) može biti poslat Gravatar servisu kako bi  nakon objavljivanja Vašeg komentar na sajtu bila vidljiva i Vaša profilna slika, ukoliko koristite Gravatar servis. 
Politiku privatnosti Gravatar servisa možete pogledati na: https://automattic.com/privacy/

 

Kontakt Forma

Kontakt forma zahteva Vašu e-mail adresu, ime i prezime, kontakt telefon i ličnu poruku. Uneti podaci biće korišćeni isključivo u svrhu komunikacije između pr0gamers.net (sa poddomenima)  i Vas i neće biti korišćeni u bilo kakve druge svrhe.

 

Kolačići

Po evropskoj regulativi, dužni smo da Vas obavestimo o upotrebi kolačića.

Šta su kolačići? 
Kolačić je jednostavna tekstualna datoteka koja se čuva u veb-pregledaču dok korisnik pregleda neki veb-sajt. Kada korisnik u budućnosti pregleda taj sajt, sajt može “izvući” ili dohvatiti podatke koji su sačuvani u kolačiću, kako bi bio obavešten o prethodnoj korisničkoj aktivnosti. Kolačići mogu sadržati informacije o tome koje je stranice korisnik posetio, podatke o prijavi, pa i koju dugmad je korisnik kliknuo.

Šta prikupljaju kolačići?
Naši kolačići, uz Vašu dozvolu, prikupljaju IP adresu računara, vreme i eventualno pretraživač koji koristite.

Upotrebom sajta pr0gamers.net (sa poddomenima) korisnik pristaje na korišćenje kolačića kao i da se informacije o navedenima koriste u statističke svrhe praćenja posete sajta.

Koji kolačići postoje?
Postoje prvorazredni kolačiči, koje smo već objasnili i trećerazredni kolačići, koje postavljaju partnerske stranice, oglašivačke kompanije poput Google Analytics, Google Adsense i marketing kompanija. Pomoću njih ove kompanije prate broj čitanja teksta i broj klikova na određeni link.
Prvorazredni kolačići su kolačići koje je postavila naša stranica, u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva.
Kolačići treće strane – naš sajt koristi nekoliko servisa koji postavljaju limitirane kolačiće, koji ne dolaze sa našeg portala, niti imamo kontrolu nad njima, služe kako bi omogućili pojedine funkcije stranice.

 

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija

pr0gamers.net (sa poddomenima) može sadržati ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb-lokacija ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio drugu veb-lokaciju. Ove veb-lokacije mogu prikupljati podatke o vama, upotrebljavati kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, ako imate nalog i prijavljeni ste na taj veb sajt.

 

Garantujemo da podatke koje ste nam ustupili nećemo ni u kom slučaju zloupotrebiti, prodati niti proslediti trećim licima.

Kolačiće koristimo kako bi prikupili anonimne podatke koji nam služe za unapređenje i poboljšanje funkcionalnosti sajta.

Svi podaci, kolačići kao i privatni podaci poput imena i prezimena, email adrese ili broja telefona, neće biti prikupljani bez saglasnosti korisnika.